Contactformulier

Wij streven ernaar uw mail z.s.m. te beantwoorden. Het versturen van uw bericht betekent niet dat Uwstrafrechtadvocaat de kwestie in behandeling gaan nemen. Het betreft hier een contactverzoek waarbij u bericht krijgt vanuit ons. Uw gegevens binnen de website van Uwstrafrechtadvocaat worden in vertrouwen behandeld, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, en via ons SSL certificaat veilig verzonden.

Telefonisch contact

Uwstrafrechtadvocaat.nl hoopt u met met diverse onderwerpen voldoende te hebben geïnformeerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. U kunt gebruik maken van het bovenstaande contactformulier en/of ons vrijblijvend bellen op 085 – 06 06 043.

Kom in contact met een gespecialiseerd strafrechtadvocaat van uwstrafrechtadvocaat

Contact met een strafrechtadvocaat

U bent in aanraking gekomen met politie en/of het Openbaar Ministerie vanwege een strafbaar feit? Wacht in dat geval niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. De strafrechtadvocaten van uwstrafrechtadvocaat.nl kunnen uw probleem uit handen nemen en snel tot actie overgaan. Dit kan op Pro Deo basis indien u hiervoor in aanmerking komt, en in alle andere gevallen voor een zo scherp mogelijk tarief en/of totaaltarief voor de gehele kwestie.

Deel deze pagina