U bent in aanraking gekomen met politie en/of het Openbaar Ministerie vanwege een verkeersdelict? Uw Strafrechtadvocaat staat u bij.

Verkeersstrafrecht advocaat

Het verkeer wordt steeds drukker en daarmee ook dynamischer. Het is allang niet meer zo dat u zich alleen op de weg bevindt of aan het verkeer deelneemt en steeds meer prikkels zorgen voor een grotere kans op ongelukken. Hoewel dat in druist tegen een het rechtvaardigheidsgevoel van een groot aantal mensen, kunt u zelfs voor die simpele ongelukken worden vervolgd door het Openbaar Ministerie. Een advocaat verkeersstrafrecht inschakelen is om die reden ook verstandig.

De verkeersdelicten, daaronder de misdrijven én overtredingen begrepen, zijn opgesomd in en strafbaar gesteld middels de Wegenverkeerswet 1994. Onder verkeersdelicten vallen (onder andere) het veroorzaken van een verkeersongeval door schuld (hoewel sprake kan of lijkt te zijn van een eenvoudig ongeluk), het rijden onder invloed van drank en/of drugs, het rijden tijdens de ongeldigheid en/of inhouding van het rijbewijs, gevaarlijk weggedrag en de (forse) snelheidsovertredingen. Onze advocaat verkeersstrafrecht kan meer ingaan op uw specifieke omstandigheden. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe onze specialisten u kunnen helpen!

U bent in aanraking gekomen met politie en/of het Openbaar Ministerie vanwege een verkeersdelict? Uw Strafrechtadvocaat staat u bij.

Informatie over verkeersdelicten

Het verkeer wordt steeds drukker en daarmee ook dynamischer. Het is allang niet meer zo dat u zich alleen op de weg bevindt of aan het verkeer deelneemt en steeds meer prikkels zorgen voor een grotere kans op ongelukken. Hoewel dat in druist tegen een het rechtvaardigheidsgevoel van een groot aantal mensen, kunt u zelfs voor die simpele ongelukken worden vervolgd door het Openbaar Ministerie.

De verkeersdelicten, daaronder de misdrijven én overtredingen begrepen, zijn opgesomd in en strafbaar gesteld middels de Wegenverkeerswet 1994. Onder verkeersdelicten vallen (onder andere) het veroorzaken van een verkeersongeval door schuld (hoewel sprake kan of lijkt te zijn van een eenvoudig ongeluk), het rijden onder invloed van drank en/of drugs, het rijden tijdens de ongeldigheid en/of inhouding van het rijbewijs, gevaarlijk weggedrag en de (forse) snelheidsovertredingen.

Contactformulier

Wij streven ernaar uw mail z.s.m. te beantwoorden zoals staat beschreven in onze algemene voorwaarden. Uw gegevens worden in vertrouwen behandeld en via ons SSL certificaat veilig verzonden.